کانتر یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که برای جدایش قسمت سالن از آشپزخانه و جدایش پرسنل از محل ایستادن مشتریان استفاده می شود..بسته به نوع آشپزخانه و نوع طراحی داخلی و چیدمان لوازم فست فود –رستوران و … کانترها می تواند در حالتهای مختلف ساخته شود.

1- کانتر پیشخوان

2- کانتر سرد – یا همان تاپینگ سرد

3- کانتر گرم بیشتر برای رستوران ها

نمای جلوی مشتری در کانتر ها از اهمیت خاصی برخوردار است .به گونه ای که این گروه قابلیت این را دارد که همانگونه که در تصاویر زیر آمده است، قسمت جلوی مشتری را با نور پردازی و یا به همراه لیذر نمودن طرح و لوگوی آن فروشگاه به زیبایی برای مشتریان گرامی با هر طرخ دلخواهی روی استیل تهیه نماید.

همچنین این شرکت می تواند خط کامل با یک طرح واحد از پیشخوان –کانتر گرم و کانتر سرد را برای مشتریان متناسب با ابعاد مغازه و مکان مشتری طراحی و اماده نماید.
 

در زیر چند نمونه از کانتر پیتزا را می توانید مشاهده نمایئد

کانتر پیتزا

کانتر پیتزا

 

کانتر پیتزا

کانتر پیتزا

 

کانتر پیتزا

کانتر پیتزا