هود :

در هر آشپزخانه صنعتی برای هدایت دود و بخار چربی و … نیاز به یک کانال کشی مرتب خروج است. هودها بسته به کاربردی که دارند در طرح های مختلف ساخته می شوند. هودهای استاندارد باید دارای چربگیر به منظور جلوگیری از مسدود شدن چربی در دهانه کانال و سوختن فن (سانتریفیوژ) و نیز لامپ تونلی برای ایجاد فضای نورانی روی دستگاه ها به منظور سهولت کارکرد آشپز باشند. هودهای این شرکت به طور کلی در دو نوع ساده و شیبدار ساخته می شود. هودهای ساده بیشتر برای راه اندازی رستوران ها و شیبدار بیشتر برای راه اندازی فست فود ها استفاده می شود.

 

در زیر می توانید چند نمونه از هود استیل آشپزخانه را مشاهده نمائید:

 

هود استیل ساده

هود استیل ساده

 

هود استیل شیبدار

هود استیل شیبدار

 

 

عکس های بیشتر از خمیر پهن کن پیتزا:

     هود استیل آشپزخانه  هود استیل آشپزخانه  هود استیل آشپزخانه